Doula Michelle
 
Coaching, massage en ondersteuning vóór, tijdens en ná de geboorte - Werkgebied Limburg en grensgebied

Gastenboek

Noa Schneider
11-12-23 14:54:33
Ik ben bij Michelle geweest voor mijn prachtige dochter! Michelle voelt als thuis komen, wat ben ik blij dat ik deze vrouw heb mogen leren kennen. Ik was erg onzeker/bang voor mijn bevalling. Hierbij heeft ze me fantastisch begeleid. Ook als ik vragen had omtrent de zwangerschap of na mijn bevalling kon ik altijd bij haar terecht. Daarnaast heb ik ook super erg genoten van mijn zwangerschaps massage! Heerlijk was dat. Ik had het niet anders gewild. Dankjewel Michelle, ik ben je eeuwig dankbaar. Ik vind het ontzettend bijzonder dat je mij bij de mooiste periode uit mijn leven hebt mogen ondersteunen💗
De Limburger - 19 oktober 2023
11-12-23 14:51:49
Fatiha („liever geen achternaam”) uit Geleen miste bij haar eerste bevalling in het ziekenhuis iemand „voor de mentale begeleiding, om ervoor te zorgen dat jij je kan terugtrekken in je bubbel. Want ik ben een controlfreak, maar moest meegaan in de flow van die weeën. Bij de tweede bevalling heeft de doula een fijne sfeer weten te creëren. Natuurlijk ben ik blij met de medische wereld, maar daar is de luxe vaak niet om tijd in jou te steken. De toegevoegde waarde van de doula? Tijd, aandacht, opkomen voor mijn behoeften, en ze versterkte me echt. De borstvoeding ging daarna ook beter, alles is relaxter, het kind zelf ook. Ik gun eigenlijk iedereen een doula."
Het volledige artikel is hier na te lezen: https:­//­www.­limburger.­nl/­cnt/­dmf20231019_­96490914
Brittney Staheli
31-08-23 23:31:58
Michelle is very well planned and prepared. She has thought of everything! She was very thoughtful, endearing and easy to work with. I always felt very comfortable with her throughout the whole process. She was able to read my needs and assist how she was needed during the labor process and also help instruct my husband. She really helped put me at ease. It was a pleasure having her as my doula and I’d highly recommend her.


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram